El durmiente entre las llamas. Carlos Sanrune. 2014

El durmiente entre las llamas

Títol: El durmiente entre las llamas
Autor: Carlos Sanrune, 2014.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.

Aquesta novel·la narra una història que no deixarà cap lector indiferent. Basada en un fet real, transcorre en el Madrid de mitjans de la dècada dels anys vuitanta del segle passat. El narrador, un home jove amb la vida resolta i content amb la seva llibertat, està orgullós de la seva independència; rebutja qualsevulla relació que signifiqui l’establiment de compromisos sentimentals. Un dia, de manera imprevista, apareixerà en la seva vida un noi —gairebé un adolescent— aparentment fràgil i somniador, però dotat d’unes estranyes ganes de viure, al qual es veu forçat a acollir a casa seva. El noi, en poc temps, acabarà destruint les dèbils barreres amb què el protagonista creia protegir-se, resultant ser una presa fàcil quan afloren els seus sentiments, anestesiats durant anys. Pletòric de sensacions gratificants que experimenta per primer cop ja com adult i esperonat per la voracitat sexual del jove, es deixa portar pels seus sentiments, sense ser conscient, a l’inici, que el que ha entrat a la seva vida no és un noi normal, sinó un ésser malalt que acabarà per trastocar la seva existència, arrossegant-lo per un tobogan del qual cap dels dos sortirà indemne. Però els sentiments que la relació és capaç de generar en aquell home, units a la necessitat evident que, de cura i protecció —especialment de si mateix— té el noi, fan que intenti lluitar contra una realitat que el sobrepassa i l’anul·la, transformant la novel·la en una pertorbadora història d’amor el final imprevist de la qual impactarà l’ànim del lector.

Primera edició: Quest, octubre, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:1D4B0E43BAADD6781A1B6F912AE6044845429834
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:DF927537B5E974D806602C4B944C67195B805E64
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.