Sebastià Alzamora

Sebastià Alzamora

Sebastià Alzamora
Llucmajor, Mallorca, 6 de març, 1972

Sebastià Alzamora i Martín és un escriptor, crític literari i gestor cultural mallorquí. Autoproclamat membre del grup poètic anomenat Imparables, llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de les Illes Balears, es va fer conèixer amb el poemari Rafel (1994; Premi Salvador Espriu). Ha també publicat Apoteosi del cercle (1997), Mula morta (2001) i El benestar (2003).
Com a narrador, ha publicat L’extinció (1999; Premi Documenta), Sara i Jeremies (2002), La pell i la princesa (2005; Premi Josep Pla), Nit de l’ànima (2007), Miracle a Llucmajor (2010), Crim de sang (2012; Premi Sant Jordi) i Dos amics de vint anys (2013). És autor de l’assaig sobre Gabriel Janer Manila L’escriptura del Foc (1998). També participà a Imparables, Una antologia (2004) i publicà amb Hèctor Bofill i Manuel Forcano Dogmàtica Imparable (2005). Com a articulista, és col·laborador dels diaris Avui i Ara.
Des del desembre de 2007 és director de la revista Cultura.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Sara i Jeremies (2002)
Crim de sang (2012)
La Malcontenta (2015)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.