Crim de sang. Sebastià Alzamora. 2012

Crim de sang

Títol: Crim de sang.
Autor: Sebastià Alzamora, 2012.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 2.0.
Premi Sant Jordi, 2011

Barcelona, estiu de 1936. Als inicis de la guerra civil, en plena persecució i matança de religiosos per part de nuclis anarcosindicalistes, un sacerdot marista i un nen de set o vuit anys apareixen assassinats en circumstàncies molt estranyes. El comissari Gregori Muñoz obre una investigació per descobrir la identitat de l’assassí, de qui només sabem que és algú que afirma ser un vampir. Mentrestant, una comunitat de monges caputxines viu un estrany segrest dins el seu convent, en companyia del bisbe de Barcelona, que tothom creu executat. A la fi, la recerca policial, les angoixes d’una jove novícia, els experiments quimèrics d’un jutge i un metge forense i els intents de l’orde marista d’aconseguir l’alliberament conflueixen en un final emotiu i espectacular.
Crim de sang és un thriller d’atmosfera gòtica, una novel·la policíaca situada a la Barcelona de la guerra civil, que impressiona pel dinamisme narratiu de la seva construcció, la fusió dels gèneres més diversos i la força de la seva prosa. Una gran història sobre l’enfrontament entre dues formes essencials: el mal i la vida mateixa.

Primera edició: Octubre, 2014.

Segona edició: Febrer, 2016.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:38718F16880BF29C21005C27C4072C99BACFE909
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:DA77CA593CFBAD0D19A5C5C68497382388D4B4A3
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.