Por ti no me rendiré. Edgar Lorenzo Matos. 2012

Por ti no me rendiré

Títol: Por ti no me rendiré
Autor: Edgar Lorenzo Matos, 2012.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.
Finalista Premi Odisea de Literatura, 2012

N’Eric és un adolescent amb les idees molt clares. El suport dels seus pares i dels seus amics l’ajuden a portar la seva homosexualitat amb orgull i valentia fent front als insults i atacs d’alguns companys d’institut. Sense por no hi ha cap raó per a amagar-se i N’Eric viu la seva sexualitat d’una manera sana, divertida i feliç fins que apareix en la seva vida en Víctor, un amic de la infància. Jugador de bàsquet, estudiant brillant i amb una nòvia espaterrant, en Víctor és el noi més popular de l’institut i la seva nova obsessió és n’Eric. Després d’una primera i fogosa trobada, en Víctor es converteix en dictador de la vida de n’Eric anul·lant el seu caràcter jovial i tancant el cercle de les seves relacions i amistats. N’Eric intentarà mil formes de deslliurar-se del seu atractiu tirà, però en Víctor sempre va un pas per endavant i només quan vegi a n’Eric completament derrotat li confessarà la veritat dels seus sentiments.
Valent i arriscada, la primera novel·la d’Edgar Lorenzo posa en relleu la visibilitat i naturalitat amb què els joves d’avui dia comencen a viure la seva sexualitat enfrontant-se a aquelles ments estretes.

Primera edició: Quest, setembre, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:E9EE3BB49064962D468C1DE89BB65FB9E6F729A0
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:4126A0C2F6BD2374C1E3B78B429A3489C8AE3A42
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.