149. En la pell de l’altre. Maria Barbal. 2014

En la pell de l'altre

Títol: En la pell de l’altre.
Autor: Maria Barbal, 2014.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 2.0.

Dues nenes, la Ramona i la Mireia, de famílies ben diferents, coincideixen als anys seixanta a la mateixa escola al barri del Poblenou de Barcelona; quan se separen per continuar estudiant, l’una a la Universitat, l’altra en una acadèmia del barri, no esperen que els seus camins tornin a trobar-se. Els altres personatges —el Rossend, l’Anna, el Tomàs, el Manuel, el Joan, la Lolín, la Isolda— dibuixen amb elles un entramat de relacions, vinculades al context social i polític dels anys vuitanta i noranta fins a l’assassinat de la periodista Anna Politkóvskaia a Moscou el 2006.

Després d’aquell viatge, la memòria tenia un sentit més precís per a la Ramona. Seria un gran honor treballar cada dia, com se li havia proposat, a l’associació Memòria i Llibertat; ella lluitaria amb les dents, si calia, per portar-los tot el reconeixement possible. Encara que allò que l’hauria omplert del tot hauria estat ser-ne membre de ple dret, però tan sols en podien ser sòcies les víctimes o els seus familiars directes. I allò hauria estat com ser igual d’afortunada que la Mireia.

Maria Barbal, En la pell de l’altre

Primera edició: Setembre, 2014.

Segona edició: Abril, 2019.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • Correccions de puntuació.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:32D80B0407E25EF11B0D15AD6F62C2CCE685FB87
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:8AD46FE78BC4B0396DE6977CEC01D52BA053F7D4
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.