El palomo cojo. Eduardo Mendicutti. 1991

El palomo cojo

Títol: El palomo cojo
Autor: Eduardo Mendicutti, 1991.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.

Afectat per una llarga malaltia, arriba un nen de deu anys al casalot dels seus avis, situada en el Barrio Alto d’una senyorial població gaditana, per a passar els tres mesos d’un estiu que s’anuncia trist i avorrit. Però habiten o visiten la casa parents o personatges tant desconcertants com fascinants, que a poc a poc aniran pertorbant el seu rigorós ritual d’aparent austeritat amb estrafolàries i misterioses rareses. El nen, privilegiat observador passiu, ho tafaneja tot, ho capta tot amb una sensibilitat cada cop més propera a la d’aquests elegants parents, que viatgen, reciten poemes i s’envolten d’exòtics personatges, o a la de les intrigants serventes que el cuiden, o inclús a la del colom que va coixejant per les teulades… Els inesperats esdeveniments que ho esvalotaran tot serviran per a revelar no només la tragicòmica complexitat de les relacions adultes, sinó també l’autèntica estranya natura que ja despunta en ell.

Primera edició: Quest, agost, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:EC6E2621C55C91B42D7CC4939D020EE564667B50
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:43501DD56A53FB271FCBE32CD9C7682EAA1912BD
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.