El monestir de l’amor secret. M. Dolors Farrés. 2008

El monestir de l'amor secret

Títol: El monestir de l’amor secret.
Autor: Maria Dolors Farrés, 2008.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Finalista Premi Sant Jordi, 2007

El monestir de l’amor secret és una novel·la que porta el lector al cor del segle XIV i a les interioritats d’un monestir d’Osona. Corre l’any 1378, un dels anys més convulsos del temps medieval, amb l’esclat del cisma d’Occident i el rebrot devastador de la pesta negra. Al monestir coincideixen dos monjos joves, intel·ligents i cultes: el metge Galzeran de Monsingle i el traductor i copista Berenguer de Vallclara. Provenen tots dos de famílies benestants i tots dos, també, fugen d’un passat que volen mantenir ocult. Han de treballar plegats per traduir obres llatines de contingut mèdic i, sense poder-ho evitar, neix entre ells una gran atracció amorosa. Mentrestant, dins i fora del monestir, el món continua seguint el seu curs. Per als dos monjos, ha començat la lluita amb la seva consciència religiosa i la disciplina del celibat, però també el seu entorn entra en un procés de sotracs i convulsions amb fosques intrigues familiars, ambicions de poder eclesiàstics, l’atac al castell de Monsingle i el rapte de la germana bessona de Galzeran.

Primera edició: Masquin, agost, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:E27E25D038BCE0C03078C59E074034D27C7AC8A0
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:6525BDE2E4628697CC91409D60D2366F8A25AE0A
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.