Set de Rei. Alfred Bosch. 2001

Set de rei

Títol: Set de Rei.
Sèrie: 1714. 1.
Autor: Alfred Bosch, 2001.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

John Sinclair, un aventurer anglès, rep un encàrrec molt especial del seu govern: ha de convèncer un petit país de gent orgullosa que canviï de rei. Aquesta gent són els catalans, i el rei a canviar, Felip V. El litigi de la successió a la corona de les Espanyes acaba d’esclatar, i no és gens clar que els estaments catalans vulguin enfrontar-se al rei borbó. Però el protagonista, amb la seva ironia i la seva distància, ho ha d’aconseguir. Disposa només d’un enllaç misteriós que li envia anònims per facilitar-li la missió, i de seguida es trobarà amb els embolics propis del conflicte a més dels derivats d’una forta inclinació per les faldilles. Sinclair, personatge de ficció, recorre els ambients cortesans de l’Europa de l’època, des del Versalles de Lluís XIV fins al Madrid borbònic, passant per Londres i la Viena imperial. La seva història és la crònica d’un convers. Home de moral relaxada, poc devot a cap causa, acaba arrossegat pel remolí dels fets i per les seves pròpies emocions. 1714, Set de Rei és el primer llibre d’una trilogia èpica, que conduirà al moment tràgic i memorable de l’onze de setembre. Guerra, conspiració i intriga omplen les pàgines d’aquesta primera novel·la, que ens porta des del tombant del segle XVII fins al viratge històric de l’any 1711.

Primera edició: Masquin, agost, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:849A0D29F19D2D4BBF8242A94A8A89BE4EDE4DEB
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:BCD4C757FADF54885A286CA4469EE762AB7BB6A5
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.