Oscar Moore

Oscar Moore

Oscar Moore
Londres, 23 de març, 1960
Londres, 12 de setembre, 1996

Oscar Moore va ser un periodista britànic i autor d’una novel·la, A Matter of Life and Sex, publicada originalment el 1991 sota el pseudònim d’Alec F. Moran (un anagrama de roman à clef).
Va créixer a Londres i es va educar a l’Escola Independent Haberdashers’ Aske’s Boys’ School; va continuar els estudis en el Pembroke College, Cambridge University, graduant-se el 1982. Va treballar com a periodista i crític, amb el seu propi nom i amb diferents pseudònims, en revistes com Time Out, ID, The Times, Punch, The Evening Standard, i la revista Fred (en la que la seva novel·la es va publicar per primera vegada).
Va ser editor de la revista The Business of Film a mitjans de la dècada dels 80, i també de la revista Screen International des de 1991 fins la seva mort.
A Matter of Life and Sex és una novel·la autobiogràfica que relata l’arribada a l’edat madura d’un home gai, Hugo Harvey, que s’involucra en relacions sexuals des de molt jove i, més tard, durant la universitat, treballa, al menys a temps parcial, com a prostitut. Contrau la SIDA en la dècada dels 80, abans de l’arribada dels efectius fàrmacs anti-VIH. La novel·la descriu les relacions del protagonista amb la seva família (més que res amb la seva mare), els seus amics de l’escola, els companys de relacions sexuals ocasionals, i amb altres amics que lluiten contra la SIDA.
Llibres
Un asunto de vida y sexo (A Matter of Life and Sex, 1991)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.