Història de Catalunya. Joan Soler i Amigó. 1978

Història de Catalunya

Títol: Història de Catalunya.
Autor: Joan Soler i Amigó, 1978.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Il·lustrador: Josep Vinyals.
Versió: 1.0.
Col·lecció: Història de Catalunya.

En el llibre que teniu a les mans hi trobareu el record de les gestes, glorioses en algunes èpoques i tristes en d’altres. Coneixereu els reis i els governants, però també sentireu bategar la gent de la terra de nom desconegut. Ells feren un país, d’acord amb les aspiracions de cada moment, de cada període històric. Alguns n’eren conscients, d’altres no se n’adonaven pas. El seu treball i el seu esforç ha quedat, però.
Girareu fulls i deixareu enrere el temps de la romanització, de l’Edat Mitjana, del centralisme i la pèrdua de les llibertats i arribareu als moments històrics del reconeixement de la nostra personalitat, de la nostra capacitat de governar-nos, de decidir un present i un futur. I aquest és el gran sentit de la història, de la nostra història. Fer-nos comprendre que recordant el passat, avui podem construir l’esdevenidor, el que gaudirem nosaltres i els nostres fills.

Primera edició: Masquin, juny, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:225DE69F42578BFA8958781CC76265B32804CF72
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:1322DA3FEEEB56A15445B23CCDF6909D8CC3769D
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

One response to “Història de Catalunya. Joan Soler i Amigó. 1978

  1. Hem posat aquest llibre a la col·lecció “Història de Catalunya” tot i que som conscients que no és tant un llibre d’història sinó, més aviat, un recull més o menys “líric” dels episodis o llegendes més èpics, gloriosos i patriòtics de la nostra història. El vaig començar a llegir fa molt, molt de temps i el vaig haver de deixar, el trobava insuportable. Però, ara, pensant que va ser escrit just en acabar el franquismes, i llegint-lo amb un somriure entre sorneguer i admiratiu, m’ha agradat força. Hi són totes les frases típiques i tòpiques, totes, incloent-hi la meva preferida: “Què volen aquesta gent?, que truquen de matinada”, un resum molt concís del tarannà i la història d’aquest país.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.