Sam Savage

Sam Savage

Sam Savage
Camden, Carolina del Sur, 9 de novembre, 1940

Sam Savage es un novel·lista i poeta nord-americà, conegut principalment pel seu llibre Firmin.
Abans de començar a escriure, Savage va ser mecànic de bicicletes, fuster, pescador de crancs i tipògraf. Les seves activitats literàries varen començar a principis dels anys seixanta como editor de poesia en la revista literària Reflections (Chapel Hill, Carolina del Nord).
Savage se graduà a la Universitat de Yale en 1968; allí mateix continuà els estudis de filosofia —també va estudiar a Heidelberg, Alemanya—, i obtingué un doctorat amb una tesi sobre el pensament polític de Thomas Hobbes. Després d’exercir com a professor a Yale mateix, es traslladà a França i, al 1980, va tornar als Estats Units.
La primera novel·la de Savage, The Criminal Life of Effie O., està escrita en vers. Publicada en 2005, ha estat qualificada como «una novel·la infantil per a adults». L’any següent va aparèixer Firmin: Adventures of a Metropolitan Lowlife, que tracta sobre una rata de llibreria en temps difícils. A Europa, va ser traduïda a una dotzena de idiomes la novel·la i es va convertir en un èxit de vendes.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Firmin (Firmin: Adventures of a Metropolitan Lowlife, 2006)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.