Y ahora, ¿qué? Sergi Férez. 2014

Y ahora, ¿qué?

Títol: Y ahora, ¿qué?.
Autor: Sergi Férez, 2014.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.

N’Alberto viu els últims moments de vida d’en Tomás, un home casat amb el qual són amants des de la pubertat. Fart de les seves contínues humiliacions, després de gairebé tres dècades, intenta refer la seva vida, però, quan en Tomás torna per a comunicar-li la seva mort propera, l’acompanya en el final del trajecte. Conscient que ha desaprofitat la seva vida, els dies a l’hospital li fan recordar els fets que el motivaren a instal·lar-se a Barcelona, deixant enrere el petit poble de Terol on va néixer. Després de la mort d’en Tomás, el conformisme, que ha condicionat tota la seva existència, és deixat de banda. Cansat del seu hermetisme social i anonimat a la ciutat, decideix tornar a les seves arrels, vint anys més tard, per a fer les paus amb tot el que va suposar la seva infància, malgrat que ha conegut algú que li esgarrapa el cor amb la seva tendresa i comprensió.

Primera edició: Quest, juny, 2014.

Hem suptimit els magnets per petició de l’autor del llibre

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.