El caballero errante. George R. R. Martin. 1998

El caballero errante

Títol: El caballero errante.
Títol original: The Hedge Knight.
Sèrie: Cuentos de Dunk y Egg. 1.
Autor: George R. R. Martin, 1998.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Raúl Sastre Letona.
Versió: 1.0.

Al gran continent de Ponent, des de les sorres vermelloses de Dorne, al sud, fins a les muntanyes gelades i les gèlides valls del nord, les estacions duren anys i, moltes vegades, dècades. En les novel·les de la saga «Cançó de gel i foc», George R. R. Martin ha dotat de vida aquest turbulent i estrany lloc. El caballero errante es situa uns noranta anys abans del principi de Joc de Trons, durant el regnat del bon rei Daeron, amb el reialme en pau i la dinastia Targaryen en el seu millor moment. Conta la història del primer encontre entre Dunk, l’escuder d’un cavaller errant, i Egg, un nen que és molt més del què aparenta. Quan vagin al gran torneig del Prat d’Ashford, els posaran a prova el seu passat, present i futur.
El text va aparèixer per primera vegada el 1998 a l’antologia Legends, una col·lecció d’històries de diversos autors como Stephen King, Robert Jordan, Terry Pratchett, i en la que el mateix Robert Jordan va publicar la seva novel·la curta New Spring. La història va ser convertida en un còmic posteriorment per l’artista gràfic Mike S. Miller.

Primera edició: Masquin, maig, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:76928D6BD037401EE8C9C9ECE4D6ABE107790E9E
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:E7B48D2C6659B4DF2174A70B67CBBB5FE0C434CD
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.