Iolanda Batallé

Iolanda Batallé

Iolanda Batallé
Barcelona, 1971

Iolanda Batallé i Prats va néixer a Barcelona el 1971, però ha viscut a Anglaterra, Argentina, Marroc, Sud-Àfrica, Estats Units i el Baix Empordà. És llicenciada en Filologia Anglesa i en Periodisme per les universitats de Barcelona i de Southampton, i té un Màster en Gestió de Negocis i Administració (MBA) per ESADE i per la Universitat de Berkeley, Califòrnia. Des de el 1990, ha col·laborat en diversos mitjans: El Observador, El Periódico, Diari de Girona, RAC1 i Com Radio, entre d’altres; sempre en àmbits vinculats al periodisme, la literatura i l’ensenyança.
Va tornar a Barcelona on treballa com a directora editorial de La Galera i com a professora per a l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès i pel Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra-IDEC. Publicada el 2009 per Amsterdam Llibres i el 2011 per Gadir, La memòria de les formigues és la seva primera novel·la; aclamada per crítics, lectors i escriptors catalans de pes com l’Albert Espinosa, l’Ana Maria Moix, en Ricard Ruiz Garzón, en Gabi Martínez, en Francesc Miralles, l’Isidre Grau i la Care Santos. Posteriorment, les mateixes dues editorials van publicar les dues edicions del seu recull de relats breus titulat El límit exacte dels nostres cossos.
El 2013, va obtenir el Premi Prudenci Bertrana per Faré tot el que tu vulguis
LLIBRES (publicats a epubqüest)
La memòria de les formigues (2009)
El límit exacte dels nostres cossos (2011)
Faré tot el que tu vulguis (2013)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.