Joc brut. Manuel de Pedrolo. 1965

Joc brut

Títol: Joc brut.
Autor: Manuel de Pedrolo, 1965.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

En aquell joc brut, si no li hagués vist les cames, no hauria passat res. No hi hauria hagut un assassinat, ni una espera, ni una persecució miserable i insatisfactòria. Hi hauria hagut, només, la vida rutinària de cada dia, el treball, la mare, el catre solitari en aquell reducte que els feia de llar. I si, fet i debatut, alguna cosa hagués passat, ell s’hauria limitat a llegir-ho al diari, el protagonista hauria estat un altre, i un altre l’assassí i l’enamorat d’una noia que sempre hauria ignorat que era meravellosament bella. Però va veure-la ell, i aleshores no podia pas saber que era tan mortal com una arma de foc carregada. Només sabia que la desitjava. Més endavant va haver d’afegir: al preu que sigui. Però en aquell moment ja se li havia escapat de les mans…, si és que mai la hi havia tinguda.

Primera edició: Masquin, maig, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:4D1CA7DA6D0D042B4EFD29E021A29ED7D321C5B8
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:9DE3741AABE5E3420F32ACB50D79B2E091FCC2DF
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.