El beso del cosaco. Eduardo Mendicutti. 2000

El beso del cosaco

Títol: El beso del cosaco
Autor: Eduardo Mendicutti, 2000.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.

Després de seixanta anys d’absència, Elsa Medina Osorio apareix un dia a La Desembocadura, el vell casalot familiar, que reconeix de seguida per una inconfusible olor a papas con alcauciles i al que torna amb la intenció de celebrar una gran festa només després la qual podria morir feliç. Potser aquesta olor, potser la seva poderosa fantasia, potser les historiades cartes de la seva germana Magdalena, potser la llunyania —o potser tot alhora— exerceixen sobre l’Elsa el màgic poder de ressuscitar inclús als morts, sobretot a aquells que havien sucumbit al petó de l’enigmàtic Vladimir El Cosac. A poc a poc va acudint a La Desembocadura l’adotzenada estirp dels Medina, en particular Genaro, aquell cosí una mica dandi a qui van trobar en una cel·la del convent de Madre de Dios assassinat pel jove Diego, amb qui la víctima mantenia llaços, segons les males llengües, contra natura. Ningú falta a la “Fiesta de la Agonía”, tampoc el desitjat però fatídic Vladimir…

Primera edició: Quest, maig, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:D5017857A40E937340555B3539F9B4E4D1E4B85C
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:2F09AE70BE4B9AAB2FB30B7BC255C4AAFAEE9CB5
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.