Hèctor Bofill

Hèctor Bofill

Hèctor Bofill
Badalona, 1973

Hèctor López Bofill és professor de Dret constitucional a la Universitat Pompeu Fabra i membre del PEN català. Com a poeta es va donar a conèixer l’any 1995 amb el Poema a Calipso. Pertany al grup dels Imparables, antologats al volum Imparables (2004). El seu nom de ploma és Hèctor Bofill. És col·laborador habitual del diari Avui i del programa Els matins de TVC.
López Bofill és promotor de la plataforma Sobirania i Progrés, de la Crida Nacional i del Cercle d’Estudis Sobiranistes. També era destacat membre d’Esquerra Independentista, corrent crític d’Esquerra Republicana de Catalunya, que reclamava un canvi de direcció en l’estratègia del partit per recuperar el seu perfil polític com a partit republicà, independentista i d’esquerres. L’11 d’agost del 2010 va manifestar el seu suport a la Solidaritat Catalana per la Independència i anunciava que abandonava ERC. En les eleccions primàries de Solidaritat Catalana per la Independència, celebrades el 4 de setembre de 2010, és escollit cap de llista per la circumscripció de Tarragona, tenint present que té residència a Altafulla.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Germans del sud (2013)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.