Arkansas. David Leavitt. 1997

Arkansas

Títol: Arkansas.
Títol original: Arkansas. Three Novellas.
Autor: David Leavitt, 1997.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Juan Gabriel López Guix.
Versió: 1.0.

Arkansas reuneix tres esplèndides variacions sobre l’univers de la seducció. El mateix escriptor és el protagonista del primer relat, El artista de los trabajos universitarios, en el que, per a fugir de la sonada polèmica provocada per l’acusació del poeta anglès Stephen Spender d’haver-se apropiat de la seva vida en la seva última novel·la, es refugia a casa del seu pare. Després de reflexionar una mica, decideix tornar a escriure i va sovint a la biblioteca universitària, on coneix a un atractiu jove a qui proposa un intercanvi agosarat: sexe a canvi de redactar-li un treball de literatura… A Las bodas de madera reapareixen dos vells coneguts dels lectors de Leavitt, la Celia i en Nathan, que es retroben a la Toscana, on assistim a un apassionat joc de seduccions a tres bandes i sense embuts morals. Per últim, La calle Saturn és una nova incursió en les tortuositats del desig, en aquest cas molt més dramàtica: un escriptor novaiorquès que passa una temporada a Los Àngeles s’ofereix com voluntari per a repartir menjar a malalts de la sida i s’enamora d’una de les persones a qui ajuda. Aquests tres relats són una perfecta mostra de la maduresa creativa de David Leavitt, de la seva intel·ligent, compromesa i, de vegades, divertida visió del món gai, abordada des de la quotidianitat i sense complexos. Un món de passions, desamor i dubtes que no poden deixar indiferent a cap lector.

Primera edició: Quest, maig, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:BF0D8E8EDBA7341373983EB66AC20E29D464C16B
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:9E22CE1B3B86FF42EA9ED70A76232194AE975B6A
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.