Genís Sinca

Genís Sinca

Genís Sinca
Manresa, 1970

Genís Sinca i Algué és un escriptor català, guanyador del premi Josep Pla de narrativa de 2013. És llicenciat en Periodisme. Va treballar molts anys fora de Catalunya, essent lector de català a la Universitat de Heidelberg, redactor en el Diari d’Andorra, i corresponsal a Itàlia pel diari Avui i de COMRàdio. S’ha dedicat al periodisme d’investigació amb una sèrie de biografies inèdites de personatges catalans del món de la política i la cultura, publicades a La Vanguardia i al «Quadern» de El País, sota el títol d’«Històries de fa poc».
La seva novel·la guanyadora del premi Josep Pla de 2013 porta el títol d’Una família exemplar i és una sàtira o sarcasme de dues nissagues familiars originàries de Tortosa i de Manresa. Aquesta novel·la és la primera de Genís Sinca. Abans havia publicat una biografia de Francesc Candel, La providència es diu Paco (2008), i l’assaig La vida secreta de nuestros médicos (2011), on narrava la vida i obra de 20 metges importants espanyols del segle XX com Ramón y Cajal, Gregorio Marañón, Severo Ochoa o Santiago Dexeus.
LLIBRES
La providència es diu Paco (2008)
La vida secreta de nuestros médicos (2011)
Memòries del Doctor Biodramina (2011)
Una família exemplar (2013)
Malparits! (2016)
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s