Genís Sinca

Genís Sinca

Genís Sinca
Manresa, 1970

Genís Sinca i Algué és un escriptor català, guanyador del premi Josep Pla de narrativa de 2013. És llicenciat en Periodisme. Va treballar molts anys fora de Catalunya, essent lector de català a la Universitat de Heidelberg, redactor en el Diari d’Andorra, i corresponsal a Itàlia pel diari Avui i de COMRàdio. S’ha dedicat al periodisme d’investigació amb una sèrie de biografies inèdites de personatges catalans del món de la política i la cultura, publicades a La Vanguardia i al «Quadern» de El País, sota el títol d’«Històries de fa poc».
La seva novel·la guanyadora del premi Josep Pla de 2013 porta el títol d’Una família exemplar i és una sàtira o sarcasme de dues nissagues familiars originàries de Tortosa i de Manresa. Aquesta novel·la és la primera de Genís Sinca. Abans havia publicat una biografia de Francesc Candel, La providència es diu Paco (2008), i l’assaig La vida secreta de nuestros médicos (2011), on narrava la vida i obra de 20 metges importants espanyols del segle XX com Ramón y Cajal, Gregorio Marañón, Severo Ochoa o Santiago Dexeus.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Una família exemplar (2013)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.