Michel Gardère

Michel Gardère

Michel Gardère
Moncrabeau (Lot-et-Garonne) 26 d’abril, 1947

Michel Gardère és un periodista francès. Col·labora en diversos òrgans de premsa escrita regional (Le Petit Bleu de l’Agenais) i nacional francesa (L’Événement du Jeudi, Marianne), i també en programes de ràdio i televisió. Els seus temes predilectes són la gastronomia, la Gascunya i el rugbi.
El 1993, va fer, a peu, el pelegrinatge a Santiago de Compostela des de París. Fa fer tota una sèrie de reportatges basats en el seu viatge publicats, al principi, a Le Petit Bleu, i, més endavant, a L’Événement du Jeudi, abans de ser publicats en un llibre per l’editorial Loubatières de Tolosa de Llenguadoc amb el títol Ultréïa!, le printemps des pierres. Ha publicat, també, diverses obres documentals sobre gastronomia i el Sud-Oest francès. Des del 2009, escriu novel·les policíaques protagonitzades per un capellà de poble gascó i gastrònom. El 2011, torna al periodisme amb un reportatge sobre “dona salvatge del Vicdessos” (La femme sauvage).
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Rituals càtars (Rituels cathares, 1996)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.