Javier Cid

Javier Cid

Javier Cid
Zamora, 1979

Javier Cid es un escriptor espanyol. El 2010 va publicar Diario de Martín Lobo, guardonat amb el premi “Mejor Novela de Narrativa Gay” el mateix any. El seu antecedent va ser BLOGBACK MOUNTAIN, una bitàcola que, entre 2008 i 2009, va publicar al diari El Mundo amb el pseudònim Martín Lobo. Va arribar a tenir més de tres milions de visites.
En el mateix diari, desenvolupa la seva carrera professional des que va obtenir un màster de periodisme el 2001, després de llicenciar-se en Història per la Universitat de Navarra. Ha treballat en las seccions de Comunicació, Societat i Cultura. Actualment, és el cap de la secció de l’àrea de Suplements Especials, i prepara la seva segona novel·la, on s’allunya completament de la cosmovisió homosexual.
LLIBRES
Diario de Martín Lobo (amb el pseudònim Martín Lobo, 2010)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.