El cuerpo de Jonah Boyd. David Leavitt. 2004

El cuerpo de Jonah Boyd

Títol: El cuerpo de Jonah Boyd.
Títol original: The body of Jonah Boyd.
Autor: David Leavitt, 2004.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Javier Lacruz.
Versió: 1.0.

Denny Denham és la secretaria i amant de n’Ernest Wright, psicoanalista i director del departament de psicologia de la Universitat de Wellspring. És grassa i opaca però també és amiga de la Nancy, la dona de n’Ernest, i confident dels seus fills, entre els que hi ha en Ben, un noi de quinze anys insuportable, lletraferit que només vol ser poeta. Però, sobretot, és la narradora de la història. El Dia d’Acció de Gràcies de 1969, Denny va al sopar que fan els Wright, a la que també assisteixen dos invitats especials: la seductora Anne, que va ser l’amiga íntima de Nancy, i en Jonah Boyd, el seu nou marit. En Jonah és un escriptor gairebé consagrat, un alcohòlic redimit, que viatja acompanyat dels quaderns on està escrivint la seva gran novel·la, aquella obra tan esperada des de fa temps per als seus agent i editors, i per la qual ja ha cobrat una bestreta. El sopar i els dies següents són el fosc, tèrbol cor de la novel·la, l’escenari del crim. Bé que no hi ha un cadàver ni sabrem, fins molt de temps després, qui va ser la víctima ni la causa o l’origen de les ferides. I la Denny, aquella dona tan gris que sempre ha estat fascinada pel matrimoni Wright, pel tènue, delicat, equilibri de desitjos confessats i inconfessables que és tota família, ens descobrirà, anys més tard el secret de què va passar en aquells dies, i que canviaria vides, morts i literatura.

Primera edició: Quest, abril, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:1D5C4987760BCC7845374FC86B60522BEE7B25C3
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:15DB1FC92AB8740C7C04B40F1919AE645D0D111B
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.