Retocs al blog

Com podreu veure, hem canviat una mica l’estètica de les entrades. Les entrades portaran, a partir d’ara, una petita imatge de la portada i el títol del llibre. Seguim els consells que en caaltolo ens va donar ja fa uns quants mesos. Esperem que sigui tot plegat més entenedor. Però el canvi no ve sol. La veritable raó dels retocs que farem és que ens hem adonat que els desplegables del menú “Autors” estan esdevenint massa llargs, i més que ho faran a mida que anem afegint escriptors. Per tant, hem decidit que els eliminarem poc a poc. Només deixarem les inicials, que us dirigiran a la pàgina adient, on podreu trobar els autors que comencen per “C”, per exemple. I aprofitant els canvis, també retocarem els menús “Premis” i “Sèries”. No ho farem tot de cop per què no tenim prou temps, per tant, durant uns dies estarà tot una mica empantanegat.
Disculpeu les molèsties, estem pagant la novatada.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s