Registre

Ens han demanat que expliquem detalladament com registrar-se. És cert que no és gens evident, però no ho varem pensar quan escrivíem el “Qui som“. Abans que res heu de crear un compte a WordPress.com. Quan el tingueu creat, ja us podreu registrar i editar el vostre perfil.
Per a fer-ho, cliqueu a la imatge blava “Follow epubqüest”, a dalt a la dreta, a sota del desplegable “Categories”. S’obrirà una nova finestra on podreu introduir el vostre nom d’usuari o adreça electrònica i la vostra contrasenya, si ja teniu un compte a WordPress, evidentment. Si no en teniu cap encara, cliqueu a “Register”, a sota. Allà podreu crear el compte; rebreu un mail per a què confirmeu la subscripció. Un cop creat, ja podeu registrar-vos a epubqüest, tornant a clicar a “Follow epubqüest”.
Un cop dins, veureu una ratlla negra a dalt de tot, amb el vostre nom d’usuari a la dreta. Des d’allà podeu personalitzar el vostre perfil: avatar, nom d’usuari, notificacions…
Espero que us hagi servit d’alguna cosa.

Anuncis

6 responses to “Registre

  1. Bon dia, nois. Voldria sortir entre els usuaris (hi teniu una errada, diu USUSARIS). No hi ha manera. Què haig de fer? Gràcies.

  2. Perdoneu-me. Ara ja m’hi he vist. Deu ser automàtic, quan “segueixes epubquest”. Vegeu si podeu rectificar allò d’USUSARIS”. Gràcies.

    • Per cert, els usuaris que apareixen van canviant. No sempre surten els mateixos; només n’apareixen 10 cada dia. Això és automàtic i nosaltres no ho controlem. Podíem optar per què sortissin tots (hi havia massa imatges) o per aquesta altra solució que hem adoptat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.