Mecanoscrit del segon origen. Manuel de Pedrolo. 1974

Mecanoscrit del segon origen

Títol: Mecanoscrit del segon origen.
Autor: Manuel de Pedrolo, 1974.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

La primera edició de la novel·la Mecanoscrit del segon origen es va publicar el 1974. Ha estat, fins ara, l’obra més llegida del seu autor, Manuel de Pedrolo. El 1996, quan la novel·la ja duia quaranta-cinc edicions, Carme Ballús en preparà una nova edició, amb la qual es pretenia posar a l’abast de tots els públics un seguit de propostes i entreteniments per llegir millor el Mecanoscrit. L’edició actual, amb el seu estudi introductori, comentaris de text i propostes de treball variades, està adreçada sobretot als estudiants de secundària. Carme Ballús és professora de llengua catalana a l’IES A. Cumella de Granollers.
Mecanoscrit del segon origen és una novel·la composta de cinc capítols anomenats Quaderns, d’una extensió molt semblant (trenta pàgines cadascun) i de tres pàgines finals, on el lector pot completar el veritable sentit de l’obra. Els protagonistes de l’obra, l’Alba i en Dídac, viuen un seguit d’aventures en un món pràcticament destruït. Són ells, els precursors de la civilització actual?

Primera edició: Masquin, març, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:A3CF017004B5F8FBCC698931CF9385E634DA6110
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:3DE60490884EAF5A9191A8D32F4F9CF3775B84D3
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.