Goodbye to Berlin. Christopher Isherwood. 1939

Goodbye to Berlin

Títol: Goodbye to Berlin.
Autor: Christopher Isherwood, 1939.
Idioma: Anglès.
Idioma original: Anglès.
Versió: 1.0.

Relat semi-autobiogràfic del període que va passar Isherwood al Berlín dels anys 30, on descriu l’ambient de l’Alemanya pre-nazi i les persones que hi va conèixer. Un episodi en el que hi desfila un gran repertori de personatges al llarg de finals del 1930 fins a la primeria de 1933. Està escrit com una sèrie connectada de sis narracions curtes i novel·les.
Després de traslladar-se a Alemanya per treballar en la seva nova novel·la, Isherwood aviat es relacionà amb un gran ventall de ciutadans alemanys: la mestressa de la pensió, Frl. Schroeder; la decadent Sally Bowles, una jove anglesa que canta en el cabaret local i tot el seu reguitzell d’admiradors; Natalia Landauer, la rica jueva, hereva d’un pròsper negoci familiar; Peter i Otto, una parella homosexual que lluita per acceptar la seva relació i la seva sexualitat davant l’auge del nazisme…

Primera edició: Quest, març, 2014.

També podeu descarregar-vos i llegir la traducció al català de Jordi Arbonès i Josep Cornudella i Defis (Adéu a Berlín) i la traducció de Jaime Gil de Biedma al castellà d’aquesta novel·la (Adiós a Berlín).

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:43CA84E9B346AA67393ECE3189AA83FB3A27B644
magnet mobi:
magnet:?xt=urn:btih:747A43C5EF6A10453B85B543DF9D69DAAD6BF867
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.