La pell freda. Albert Sánchez Piñol. 2002

La pell freda

Títol: La pell freda.
Autor: Albert Sánchez Piñol, 2002.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.2.

El protagonista és desembarcat en una illa de quatre pams que no surt en cap mapa per fer d’oficial atmosfèric. Els motius que l’han portat a triar aquella solitud són polítics, o més aviat fugir de la política. Des del primer moment s’endevina que les coses no estan com haurien d’estar, l’antic oficial, a qui ell ve a rellevar, no apareix per enlloc. Troben un home al far que sembla boig i que no és capaç d’explicar-los res. Així i tot ell decideix quedar-se a l’illa i passar-hi l’any que hi té contractat. La primera nit, és atacat per uns éssers sortits del mar, sobreviu com pot durant uns dies, sense dormir i ideant estratègies per defensar-se, però la realitat és que ningú pot resistir gaire temps en aquestes condicions. Després de llimar diferències —que no són poques— amb l’habitant del far, uneixen forces per poder-se protegir millor. Al mateix temps coneixerà un nou personatge, una femella pertanyent als estranys habitants d’aquell mar, que viu al far quasi com si fos un gos domesticat. Dona-peix d’una bellesa i una fredor impressionant que provoca sentiments contradictoris en el protagonista. Aquesta tensió des del primer moment, amb estones de pànic, fa que el lector s’agafi fort al llibre.

Primera edició: Masquin, febrer, 2014.

Segona edició: Masquin, maig, 2014.

 • Correccions a la pàgina “autor”.
 • Tercera edició: Masquin, juliol, 2015.

 • Correccions d’estil.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:8DB6840EDA10D6F34CDD1AD68BDDD60079CAF785
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:D5D56B53EB4BF36BBCA58CD55A74E845F042B131
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.